Multigaming

Dragons Unfold

PC | Pays-Bas

Dragons Unfold icon
Star
non premium
affichages
0
offre de recrutement
Réputation
-
Pas d'évaluations
Experiences online
  • Pas encore d'experiences
Experiences offline
  • Pas encore d'experiences
description

Waar streven we naar?

Dragons Unfold is de jongste gaming community van Nederland. We streven ernaar om zoveel mogelijk mensen een gezellige community te bieden waarin ze teams kunnen starten, team leden kunnen werven en gewoon gezellig met elkaar kunnen gamen. Ondanks dat wij ons willen gaan focussen op E-Sports en teaming is Dragons Unfold verder gewoon voor iedereen vrij te joinen.

Wat als ik een Team wil starten bij Dragons Unfold?

Dat kan altijd wanneer je dat wilt, alles wat je hoeft te doen is een van de Administrators te vragen ernaar en maandelijks een update te geven over hoe het gaat met je team. We delen teams op in 3 catogorieen:

Community Teams: Vrijblijvend met minimaal een maandelijkse update. Dit mag iedereen aanmaken en hiermee begint het bouwen van een team.

Competitie Teams: In de leer en opweg naar de top. Dit zijn de Teams die hun eigen Teamspeak kanaal krijgen en opweg zijn naar selectie Team. De halve Pro’s die nog veel kunnen leren maar tegelijkertijd boven het gemiddelde uitstijgen. Updates met de admin zullen minimaal om de week plaats vinden.

Selectie Teams: Dit zijn de teams die hun eigen TeamSpeak kanaal krijgen en onze Community vertegenwoordigen op Lan-Competitie’s.

Conclusie.

Dragons Unfold is een open community die iedereen een kans biedt om de ladder naar de E-Sports te beklimmen, maar ook zijn we er gewoon om iedereen een onderdak te bieden om elkaar te leren kennen. Ons motto is: Gezelligheid is de sleutel tot een goed team, want een team van vrienden is het sterkste team wat er is.

Sponsors
  • aucun trouvé
Pas d'équipes
Cette multigaming possède aussi ces équipes
Evaluations
reçues de la communauté
Multigaming
Multigaming similaires
Sword
FIRE
Pas d'équipes
Sword
Exel Multigaming
Pas d'équipes
Sword
www.teamzombieland.com
Pas d'équipes
Sword
AndKro
2 équipes