équipe

Chosen Ones

League of Legends | PC | Hongrie

pas de recrutement en cours

postuler sur liste d'attente
Chosen Ones logo
Star
non premium
affichages

0

offre de recrutement
niveau
Low-
Réputation
-
Pas d'évaluations

ambitions

Te lehetsz a legjobb köztünk

Experiences online

  • Pas encore d'experiences

Experiences offline

  • Pas encore d'experiences

description

Gyakran Ismételt Kérdések
Gyors kérdésed van? Valószínűleg itt van a válasz.
Mi az a LoL Boosting?

League of Legends Az Elo Boosting a LoL-beli rangod növelésének folyamata azáltal, hogy hozzáférést adsz fiókodhoz egy professzionális boosternek, aki minden idejét magas szinten játszik és a League of Legs fiókjait erősíti.
Hogyan működik az erősítés folyamata?
A rangnövelés folyamata egyszerű és egyértelmű. Először válassza ki a boost típusát (Rangnövelés, Win Boost...), majd csak ki kell töltenie a boost űrlapot, és továbblép a fizetési oldalra. Miután befejezte a fizetést, a rendszer egy emlékeztetőt rendel a rendeléséhez, és ő indítja el a növelést. A megrendelés befejezéséről értesítést kap.

🔱Miért van szükségem erősítésre?
Számos esetre javasoljuk a League of legends Boosting alkalmazását. Ha képzettebbnek érzed magad, mint a jelenlegi rangod, az elo növelése a helyes út. A ranglétrán mindig nehezebb felmenni, mint jól teljesíteni azon a divízión belül, ahová úgy érzi, hogy tartozna. Annak érdekében, hogy elkerüljük az alacsonyabb szinteken és osztályokon való játék okozta frusztrációt és dőlést, a lendület vásárlása egyszerű, de nagyszerű megoldás lehet arra, hogy élvezzük a játékot, és úgy játsszuk, ahogyan az lenni szokott.
Miért vannak Smurf-acountok ?
Smurfers a legjobb hely League of legend Boosting szolgáltatások. Professzionális boostereinkből álló csapatunk készen áll, hogy segítsen felmászni a létrán. Hosszú ideje jelen vagyunk a szakmában, és nagy tapasztalattal rendelkezünk a legjobb LoL Boosting szolgáltatások nyújtásában. Nagyon sok elégedett ügyfelünk van, akik már régóta használják szolgáltatásainkat. Van egy elkötelezett ügyfélszolgálati csapatunk, amely mindig készen áll, hogy segítsen bármilyen kérdésében. Rengeteg fizetési mód áll rendelkezésünkre, és folyamatosan keresünk új módokat szolgáltatásaink fejlesztésére.
🔱Eune boosterek : T173 Khada
🔱T173 Khada Discord neve : Ádi(Dertox)#9156

Conditions

  • Minimum Low Elo-IronV
  • Maximum Hig Elo-PlatinumIII

Sponsors

  • non spécifié(s)

Aucune offre de recrutement active

Consulter les offres de recrutement et postuler

Cette équipe n'est actuellement plus en recherche active de joueurs.
Vous pouvez attendre la prochaine campagne de recrutement de cette équipe ou alors devenir premium afin de postuler en "liste d'attente". L'équipe sera alors notifiée de votre fort interêt pour la rejoindre.

Evaluations
reçues de la communauté
Équipes
Equipes similaires