multigaming

Team. Zanity

PC | Sweden

Team. Zanity icon
Star
not premium
views
0
recruitment offer
Reviews
-
No reviews
ambitions

Läs beskrivningen! Adda vid intresse, Steam: Zerenade1

online experience
  • No experiences yet
offline experience
  • No experiences yet
description

Tjena!
Jag har testat att bygga ett lag för längesedan och det har fungerat bra tills folk har slutat passa tider och ej varit dedikerade nog. Jag prioritera kemi väldigt högt då det är den grejen som gör att ett lag fungera i längden. Schema är något vi kommer bygga ihop som ett lag sedan så det passar alla.

Om mig:
Jag är 26 år, väldigt dedikerade och jag spelar som IGL, jag är öppen för kritik och jag är väldigt sällan arg. De gånger jag blir arg är när jag får gå igenom saker flera gånger för att folk ej är där i tid eller inte orkar lyssna, annars är jag en glad prick ;)

Vad jag söker:
Jag ser helst att du är minst 17 år, motiverad, trevlig och även väldigt dedikerad.
Passa tider är ett måste, du ska kunna visa respekt och hantera kritik och förluster. Det tar tid att bygga ett lag, allt går inte på en dag, speciellt inte kemin inom laget. Du måste känna att du har tid till detta. Jag respektar såklart vänner / jobb / skola, men om man undviker pracc för att man måste dricka varje helg eller allmänt har väldigt mycket runt sig, så respekterar jag det också, men då ska man inte söka lag.

Kontakta mig i Steam vid intresse så går vi igenom lite mer frågor vid en enkel muntlig intervju! Steam: http://steamcommunity.com/id/zerenade1/

Sponsors
  • not specified
no teams yet
This multigaming also owns the folllowing teams
Reviews
received from the community
Multigaming
Similar multigamings
Sword
Without Ørigins
no teams yet
Sword
team LSD
no teams yet
Sword
SnX6 eSport
5 teams
Sword
Oxydown
no teams yet