Rainbow six siege

FTH_RELAY

Ruben | 22 years old

This player is no longer available

recruit this player
Re_Lay icon
Star
not premium
views
0
no contact from teams yet
orange clock
Not available
Waiting list
level
High-
Reviews
-
No reviews
check
this player is ready to participate financially for his team

profiles

Player Player
Strat caller Strat caller

ambitions

Mijn ambitie is om een redelijke speler te worden in de rainbow six esports en strats toe te passen op de gameplay van me. Ik ben extreem gemotiveerd en zal werken aan alle aandachtspunten en werken als een team.

online experience

  • Ik heb een redelijke ervaring met shooters.

offline experience

  • No experiences yet

description

Beste,

Mijn naam is Ruben, ik kom uit België, Limburg, ik ben 16 jaar en ben geïnteresseerd om eventueel mee te kunnen doen met jullie rainbohow team.

Ik en een paar vrienden hebben deze winter een kopietje van rainbow gekocht (allemaal de starters edition) en we zijn allemaal gek op het spel. Helaas en tevergeefs nemen mijn vrienden het spel niet serieus genoeg, waar niks mis mee is maar ik zou graag serieuzer spelen en meedoen aan toernamenten waar je tactics gebruikt en niet lukraak schiet op enemys hopend dat uiteindelijk ons team wint...

Ik heb een redelijke gamecomputer en ik speel al langer fps shooters, mijn aim is toch wel ietswat degelijks en mijn reactiesnelheid is best goed. Ik ken al redelijk veel callouts en strats voor het counteren van operators,...

Omdat ik de starter edition heb moet ik 12500 renown betalen per vanilla operator en 25k voor een dlc. Daardoor kan ik met alle oprators die ik op het moment heb werken. Op attack heb ik; Ash, glaz, fuze, blitz, hibana, ying en blackbeard. Op defense heb ik; Jager, bandit, rook, mute, mira en valkyrie. Op het moment main ik blackbeard en mira. Ik weet niet als deze informatie nodig was maar ik dacht dat het misschien handig was om te weten.

Ik speel niet zoveel ranked omdat ik echt niet graag soloqueue maar tot nu toe ben ik ieder seizoen geindigd ergens in gold. Ookal zou ik mezelf soms meer een plat 3 of gold 1speler noemen maar zonder een team ben ik vrijwel niks omdat ik meer support ben en anchor. Ik kan mijn kd ratio positief houden en krijg mijn kills wel maar als de fraggers mislukken dan kan ik het niet altijd clutchen enzo..

Vooruitgaande groetjes, Ruben

Mochten jullie nog eventuele informatie nodig hebben, jullie kunnen me altijd contacteren via discord: ****

Geolocation

This player is no longer available
This player is no longer available

Reviews received from the community

Players

Similar players