Team

Waferz Gaming

Counter-Strike 2 | PC | France

no recruitment in progress

apply on waiting list
Waferz Gaming logo
Star
not premium
views

0

recruitment offer
level
High-
Reviews
-
No reviews

ambitions

Läs ovan ;)

online experience

  • No experiences yet

offline experience

  • No experiences yet

description

Tjena! ( Till och börja med, så ber jag om ursäkt för mycket text, men det hjälper oss alla i längden ;p )

Jag har tänkt att ge detta en sista chans med att starta ett lag och göra detta seriöst, jag har erfarenheter sen tidigare med att starta lag, men folk passar inte tider, prioriterar annat och skiter i laget.
( Jag respekterar såklart att prioritera vardagliga sysslor, men att spela Minecraft eller supa bör inte komma före laget, då ska man inte söka. )

Jag söker då 4 spelare till mitt lag med respektive roll, vi alla ska ha ansvar och vi tar alla beslut gemensamt förutom då ingame beslut, det är IGL-rollen som sköter det. Jag skulle dock uppskatta om någon vill ta det där lilla extra ansvaret med mig och styra upp ett stabilt lag från början där vi kan ha varandra som bollplank med tankar och funderingar om hur laget ska byggas upp så man inte står på egna fötter och behöver ta tunga beslut själv.

Om mig och lagets mål:

Jag är en rifler, men jag kan även tänka mig ta IGL rollen som rifler, jag är 24 år och jag är en lugn person som är väldigt dedikerad för det jag gör och tar sakerna väldigt seriöst och bryr mig väldigt mycket om mitt lag då jag anser att ärlighet och kemi är det som gör att ett lag fungerar. Jag har även tillgång till TS-Server. Tanken är att börja lugnt och göra så att alla trivs med varandra och få en allmänt bra stämning i laget och börja köra lite turneringar och sakta men säkert få upp en hemsida där grejor skrivs upp om hur allting fungera samt hur matcherna går.
Alla ska bli trygga i sina roller tillsammans med alla i laget och vi ska kunna lita på varandra och utvecklas som ett lag. Vi ska helt enkelt bli som en liten familj och därefter se vart detta tar oss!


Vad jag letar efter:

1. Helst minst 18 år gammal och ha bra koll på livet!
( Inte helt plötsligt måste avbryta från Cs i flera veckor på grund av att en tjej eller att ett prov kom i mellan ).
2. Du ska ha energi och en bra attityd och vilja utvecklas och visa respekt till andra
3. Visa intresse till laget och spelarna och komma med egna initiativ.
( T.ex Vänta inte tills någon tjatar på att du ska joina TS, utan joina TS när du har tid över. Kanske sitta kvar efter matcherna och snacka lite allmänt och inte bara dra direkt. )
4. Är det något som inte fungerar så pratar vi om det, allt går att lösa, man ska vara mogen nog och våga stå upp för sig själv.
5. Kunna ta / ge kritik.
6. Kunna hantera förluster. Förlora krävs för att bli bättre.
7. Kunna förstå att det går inte bygga ett lag på en dag.
( Antingen är man beredd att ge det tid, eller så undviker man lag, det går inte ansöka till ett lag och hoppa av inom 3 dagar för att det blev inte som man ville, ett lag utvecklas och formas efter hur man själv gör det och det tar tid. )
8. Kunna passa tider!
( Absolut det viktigaste för att ett lag ska fungera, det går inte komma försent varje match, träning. Man måste höra av sig i god tid om man nu måste komma försent )

OBS: Läs igenom allt innan ni kontakta mig, tack! Respektera även att det kan ta en stund innan jag godkänner din vänförfrågan när det är många som ansöker, tack.

Jag önskar er lycka till och ett stort tack för att just du tog dig tiden till att läsa detta!

Kontakta mig vid intresse!
****

Requirements

  • not specified

Sponsors

  • not specified

No recruitment offer yet

Consult offers and apply to join this team

This team is no longer recruiting new players. You can either wait until their next recruitment campaign, or become premium to apply in their waiting list. This way, they'll be notified that you're interesting in joining them.

Reviews
received from the community